Очно-дистанційні курси інформатиків

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Куратор

Сообщений 121 страница 150 из 158

121

Не адрес стикипада, а куда присылать контрольную. У меня где-то делись условия первой контрольной, где адрес был. Не домой ведь Виталию Арсентьевичу отсылать. Вижу, что легче зайти.

0

122

Стукалова И.В. написал(а):

Виталий Арсентьевич, напомните адрес. Что-то я не могу найти.

Та на любу мою адресу можна висилати. Я все читаю.

0

123

Вже прислали роботи два учасника проекту. Хто наступний?

0

124

Третій активіст роботу, на жаль, не присилає. Час ще є. Прошу присилати мені на адресу rebryna@rambler.ru

Ще запрошую до дискусії по змісту посібника на  http://csharp.stikipad.com

На мої пропозиції жодної реакції. Чому?

0

125

Боротьба за третю позицію виявилася цікавою. Зразу 3 активісти прислали роботи на 2 скриньки.
Отже є перша п'ятірка. Вона виглядає так:
1. Колісецький В.І.
2. Пилипчук О.П.
3. Стукалова І.В.
4. Сіренький І.О.
5. Зубик В.В.

Це так по часу відправлення.

Не заповненими залишаються ще місця від 6 до 11.
Чекаю.

0

126

Слухайте, що це тут за змагання нам В.А. влаштував? Яка це ліга олімпіади? Чи може це якась нова олімпіада?  :D

0

127

Igor Sirenky написал(а):

Яка це ліга олімпіади?

Це супервища ліга!!!
Боротьба за рейтинг.
Хіба комусь хочеться бути у хвості?

0

128

Наступний тур - здача під ключ своїх параграфів.
Хто буде першим?

0

129

Що за список. Я роботу здав за відведений час.

0

130

Дійсно, час був оголошений - тиждень...

0

131

А я завжди хотів бути третім... :(

0

132

S.Vapnichny написал(а):

Що за список. Я роботу здав за відведений час.

Дійсно. Виправляю несправедливість і приношу вибачення Сергію Дмитровичу.
Отже:
1. Вапнічний С.Д.
2. Колісецький В.І.
3. Пилипчук О.П.
4. Стукалова І.В.
5. Сіренький І.О.
6. Зубик В.В.

Тобто, Пилипчук і Зубик є третіми у кожній трійці. ВВ цього дуже хотів. Так і вийшло.

0

133

Интересно, а правильность при этом проверяться будет? Или очередность сдачи все-таки главное?

0

134

Перевірка правильності - це другий етап "змагань". Розпочинається після закінчення першого :)

0

135

Пилипчук О.П. написал(а):

Перевірка правильності - це другий етап "змагань". Розпочинається після закінчення першого

Цілком вірно. Після отримання всіх розв'язків від всіх учасників буде проведена перевірка (запрошу до перевірки наукового керівника).
Хочу нагадати, що ще залишилися два боржники по результатах першого проміжного контролю.
Що робимо? Просити начальників управлінь, щоб допомогли знайти час? Чи самі знайдете?

0

136

Станом на 1 жовтня представили другу задачу
1. Вапнічний С.Д.
2. Колісецький В.І.
3. Пилипчук О.П.
4. Стукалова І.В.
5. Сіренький І.О.
6. Зубик В.В.
7. Цинчик Т.П.
Напевно пора відсилати задачі на перевірку Андрію Володимировичу.
Схоже, що більше розв'язків не буде.

Тоді пропоную обговорити на сторінці наукового керівника. Задавайте питання і чекатимемо відповідей.

0

137

Шановні колеги!
Вітаю Вас із ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ!
Зичу здоров'я, знань, сімейного благополуччя, щедрих бухгалтерій, творчих поривів
і проект успішно завершимо.

0

138

Тільки прибув із відрядження. Цікавим був матеріал по соціальному Інтернету Веб 2.0
Маю матеріали на 6 Мб. Кого цікавить, давайте знати і будемо знаходити варіант Вам його передати.
Можливо виставити на FTP- cервері.

Як рухається робота по проекту? Мені нічого невідомо.

0

139

Rebryna V написал(а):

Мені нічого невідомо.

Мені також. Я зробив обрізання того, що було і тепер залишилося доточити щось нове (біля 30% роботи).

0

140

Rebryna V написал(а):

Як рухається робота по проекту? Мені нічого невідомо.

Жодна інформація не поступає... Я придумав перший міні-проект, днями розішлю для критики.

Rebryna V написал(а):

Цікавим був матеріал по соціальному Інтернету Веб 2.0

А що це таке?

0

141

А що це таке?

З 2005 року активно почав експлуатуватися напрям "Соціальні сервіси Веб 2.0". Те що ми розуміємо під інтернетом і його службами називається Веб 1.0.

Веб 2.0 має таку класифікацію:
1. Соціальні пошукові системи
2. Соціальні закладки
3. Спільне зберігання медіафайлів
4. Мережеві карти пам'яті
5. Мережеві документи
6. Географічні сервіси
7. Мешапи

Фактично ми вже користуємося цим сервісом (форум, стікіпад).
Блоги (живі журнали), Делішес, БобрДобр, ВикиВики, Флексум, Флікр, Календар Гугл та ін.
Наприклад, можна подивитися створення спільноти за програмою Intel http://eduwiki.uran.net.ua
Ігор Сіренький, Олександ Мороз як координатори програми у Полонському і Шепетівському районах можуть вже заповнити дані про себе.

Готується нове видання посібників по програмі, де замість створення сайту у паблішері, буде Веб 2.0

Життя рухається вперед. Можу посібник Патаракіна Є.Д. (доктор наук, Росія) у PDF-форматі виставити в Інтернеті.
Дітям це буде дуже цікаво.
Маю посібник українською мовою на 88 сторінках того ж автора.

0

142

Жодна інформація не поступає... Я придумав перший міні-проект, днями розішлю для критики.

Мене це дуже тривожить.
Навчальний рік розпочали, вибори пройшли, тепер за роботу!!!

0

143

Rebryna V написал(а):

Ігор Сіренький як координатор програми у Полонському районі може вже заповнити дані про себе.

:O

Це вже погана прикмета: тільки нова програма в Україні, то підставляють вчителів інформатики. Я оволодіваю технологією обробки інформацією не тільки для того, щоб програми різних фірм впроваджувати.
Абсолютно згоден з думкою, що час не стоїть на місці. Але ж ми в школі ще маємо дітей вчити. Чи вже забули про це?

0

144

Igor Sirenky написал(а):

Це вже погана прикмета: тільки нова програма в Україні, то підставляють вчителів інформатики. Я оволодіваю технологією обробки інформацією не тільки для того, щоб програми різних фірм впроваджувати.
Абсолютно згоден з думкою, що час не стоїть на місці. Але ж ми в школі ще маємо дітей вчити. Чи вже забули про це?

Ніякої поганої прикмети не бачу. У Полонському районі крім програми Інтел ще є 3 академії Cisco. Щодо шкільних вчителів, то мені не відомі факти, щоб вчителів райво призначали координаторами. Може у мене не точна інформація про координатора. Наскільки мені відомо, то координатори вибиралися з числа працівників методкабінетів.
І чому б не впроваджувати щось цікаве і корисне? Чому така негативна реакція?

0

145

Подяка автору 1 задачі заочної олімпіади щодо 11 прогресивних гномів!!!  :lol:

0

146

Цікаво, хто це там аж 200 сторінок написав? Чий це номер 9?  :D

0

147

Ну, відносно 200 сторінок я може трохи й переборщив... Але ж навіть з 2000 в Integer вписався б, а це була б зовсім страшна цифра для прогресивних гномів!

0

148

Шановні курсанти очно-дистанційних курсів. Наше питання у четвер буде слухатись на раді інституту.
Прошу проявити активність і відвідати форум не гостем, а зареєстрованим учасником. Прошу висловитися по суті проекту, який запропонував Пилипчук О.П.

Ще загляніть на сторінку спільного проекту. Там мені нічого демонструвати по частині роботи Беспалько, Вапнічного, Пилипчука, Мороза, Сіренького. Не все закінчено Колісецьким, Зубиком, Габельчуком.

Якщо є напрацювання, то виставляйте.

Нагадую адресу http://csharp.stikipad.com

0

149

До фінішу залишилося менше місяця. Закликаю мобілізуватися і до фінішу добратися достойно.

0

150

Я добре розумію, що я накликаю на себе цим повідомленням, та все ж:
документ, створений нами на stikipad виглядає не зовсім красиво (мається на увазі форматування, картинки і т.ін.). А що, якщо переробити наші проекти в html і потім хтось (не дуже зайнятий) зробить заставку у вигляді змісту (чи щось таке подібне) із посиланнями на окремі уроки. І, нарешті, скомпілюємо весь проект в CHM файл. І вигляд буде і зручність в роботі.

Отредактировано Igor Sirenky (2007-11-22 10:33:32)

0